Palvelut

Palvelut


Rakentaminen ja remontointi luotettavasti ja ammattitaidolla

Palveluitamme

  • omakotitalo avaimet käteen -periaatteella
  • omakotitalojen perustukset
  • omakotitalojen laajennus ja saneeraus
  • autotallit ja piharakennukset
  • huoneistojen ja toimitilojen muutostyöt
  • kosteiden tilojen remontit

Uudisrakentaminen ja perustukset ammattitaidolla

Etsitkö osaavaa tekijää kohteeseesi? Omakotitalo, autotalli tai vapaa-ajan asunto – SalRake Oy rakentaa nämä ja muut uudiskohteet vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla koko Varsinais-Suomessa sekä pohjoisen hiihtokeskuksissa.

Rakennamme omakotitalot alusta loppuun saakka. Meiltä saat omakotitalosi avaimet käteen -palveluna. Tällöin hoidamme koko urakan alusta loppuun, aina pohjarakentamisesta ja perustuksista alkaen viimeiseenkin maalipintaan saakka.

Voimme toteuttaa työn myös osaurakointina, jos tarvitset apua vain tiettyyn talorakentamisen vaiheeseen – kysy lisää mahdollisuuksista!

Kuuntelemme aina toiveitasi ja takaamme sinulle laadukkaan ja asianmukaisen lopputuloksen, johon asiakkaamme vuosien varrella ovat olleet erittäin tyytyväisiä.

Remontti ja korjausrakentaminen turvallisesti ja laadukkaasti

Edessä vanhan talon kunnostus tai pienempi pintaremontti? Toiveittesi remontti Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella luotettavasti meiltä!

Asumisen jäljet näkyvät ja usein ajankohtaiseksi tulee myös kaivatun lisätilan saaminen tai vanhan talon nykyaikaistaminen. Ammattilaisemme toteuttavat uudistukset yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen, olipa kyseessä sitten sisä- tai ulkotilan remontti.

Erikoisosaamisena kylpyhuone- ja saunaremontit

Kosteiden tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja saunojen uudistuksessa on erityisesti syytä kääntyä ammattilaisen puoleen. Myös asunnon jälleenmyyntiarvoa ajatellen mahdollisten kosteusvaurioiden minimointi on erittäin tärkeää. Avullamme saat puhtaan ja kestävän lopputuloksen – luotettavasti!